Doniraj!

Proces je s djelovanjem započep kao inicijativa na Valentinovo 2018. godine, kada se u Klubu Kotač održalo naše prvo događanje, naša prva tematsko-zabavna večer, a kao neprofitna organizacija civilnog društva, udruga, djelujemo 0d 2021. godine. Do sad smo organizirali brojna kulturno-umjetnička događanja, izložbe, performanse, radionice, koncerte i razgovore. Organizirali smo i desetke opuštenijih druženja kao što su šetnje, kvizovi, igranje društvenih igara, kreativne radionice i karaoke, ali i emitirali gotovo 200 emisija na Radio Rojcu.

U 2024. godini Proces je započeo s još jednom velikom i važnom aktivnošću, organizacijom Pula Pridea – pulske Povorke ponosa. Kako bi ju organizirali potrebna nam je vaša pomoć. Proces svoje aktivnosti financira javljajući se na javne pozive i natječaje, ali nažalost nisu dostatna za pokrivanje svih troškova organizacije ovako velikog događanja. Zato vas pozivamo da nas na taj način podržite i donirate Proces.

Donirati najlakše možete skeniranjem koda za uplatu u vašoj banking aplikaciji!

Ako želite sami ispisati uplatnicu ili unijeti podatke za plaćanje, oni su:

IBAN: HR3624020061101037747
Poziv na broj primatelja: 14022018
Opis plaćanja: Donacija
Banka: Erste&Steiermärkische Bank d.d.
SWIFT/BIC: ESBCHR22

Sve donacije objavljujemo u godišnjim financijskim izvještajima (objavljuje se sveukupni iznos donacija, privatnost donatora je zajamčena) i naše poslovanje u skladu je sa svim propisima i zakonima Republike Hrvatske.

Hvala na podršci!

Scroll to Top

Podrži Proces

Kao organizacija civilnog društva u financiranju svojeg rada oslanjamo se isključivo na donacije – privatnih i pravnih osoba, javnih ustanova iz sredstava državnih i lokalnih proračuna. Donacije koristimo kako bi provodili naše programe i aktivnosti.
Uplate novčanih donacija možete izvršiti na naš žiro račun, a za sva pitanja možete se javiti na naš mail.

Podaci za uplatu

IBAN: HR3624020061101037747
Primatelj: Udruga Proces, Vukovarska ulica 38, Pula
Poziv na broj primatelja: OIB uplatitelja
Opis plaćanja: “Donacija od: naziv/ime i prezime, adresa”

Banka: Erste Bank, Jadranski trg 3A, Rijeka
SWIFT: ESBCHR22