EuroKVIZija by Sandra & Proces

Ne, ne sanjate. Da, dobro ste vidjeli. Nakon duge pauze EuroKVIZija is back!
Kako slučajno ne bismo propustili niti jednu polufinalnu večer Eurovizije, EuroKVIZiju igramo između dva polufinala, u srijedu, 10. svibnja u 20 sati na terasi Circola.
EuroKVIZiju sastavlja Sandra Vanjak, naša najdraža i najzabavnija sastavljačica i drugarica, a ako ste bili na našim Kvirzevima koje je ona sastavljala znate da možete očekivati zabavna i pomaknuta pitanja.
S obzirom da prognoza trenutno kaže da će padati kiša, a nadamo se da neće potrajati, igrat ćemo u baru u Circolu. U tom slučaju, s obzirom na ograničen broj stolova, 8 najbržih ekipa koje se prijave igraju, a ostale stavljamo na waiting listu. Ukoliko nam se vrijeme smiluje, igramo svi, i prijavljeni i oni na listi čekanja, vani na terasi.
Ekipe s do 4 člana/ica možete prijaviti u inbox Procesa ili na zid eventa. Kotizacija iznosi 1 ojro po glavi stanovnika ekipe.
Vidimo se! ŠČ!
Ogromno hvala Tessi i Valentini na još jednom odličnom vizualu! ❤
Scroll to Top

Podrži Proces

Kao organizacija civilnog društva u financiranju svojeg rada oslanjamo se isključivo na donacije – privatnih i pravnih osoba, javnih ustanova iz sredstava državnih i lokalnih proračuna. Donacije koristimo kako bi provodili naše programe i aktivnosti.
Uplate novčanih donacija možete izvršiti na naš žiro račun, a za sva pitanja možete se javiti na naš mail.

Podaci za uplatu

IBAN: HR3624020061101037747
Primatelj: Udruga Proces, Vukovarska ulica 38, Pula
Poziv na broj primatelja: OIB uplatitelja
Opis plaćanja: “Donacija od: naziv/ime i prezime, adresa”

Banka: Erste Bank, Jadranski trg 3A, Rijeka
SWIFT: ESBCHR22