Procesovcima je potrebna pomoć!

Tražimo voljne, radosne, vesele, zaigrane i razigrane volontere koji će nam pomoći sljedećega vikenda u Rojcu.

U Pulu dolaze naše najdraže House of Flamingo, plesat ćemo i izvanredno se zabaviti. Očekujemo mnogo ljudi, a to znači da nam je potrebna pomoć kako bi sve prošlo u najboljem redu! 

Tražimo volonterke i volontere koji bi nam u subotu 17. lipnja pomogli oko uređivanja prostora, manjih organizacijskih stvari i bili podrška organizacijskom timu, te u nedjelju 18. lipnja nam pomogli u vraćanju dvorišta u prvobitno stanje. 

Zadaci nisu previše zahtjevni i komplicirani, tako da ćeš u subotu imati vremena i za zabavu i druženje. Ovo je super prilika da upoznaš procesovce, neke nove LGBTIQ+ ljude, uključiš se u našu malu zajednicu, napraviš nešto korisno, ali i uživaš u House of Flamingo drag performansu bez da kupuješ kartu!

Ako imaš bilo kakva pitanja, slobodno nam se javi u inbox! Za volontiranje se prijaviti možeš na linku: https://forms.gle/QhWzgFNi33q2Wnyy9

Scroll to Top

Podrži Proces

Kao organizacija civilnog društva u financiranju svojeg rada oslanjamo se isključivo na donacije – privatnih i pravnih osoba, javnih ustanova iz sredstava državnih i lokalnih proračuna. Donacije koristimo kako bi provodili naše programe i aktivnosti.
Uplate novčanih donacija možete izvršiti na naš žiro račun, a za sva pitanja možete se javiti na naš mail.

Podaci za uplatu

IBAN: HR3624020061101037747
Primatelj: Udruga Proces, Vukovarska ulica 38, Pula
Poziv na broj primatelja: OIB uplatitelja
Opis plaćanja: “Donacija od: naziv/ime i prezime, adresa”

Banka: Erste Bank, Jadranski trg 3A, Rijeka
SWIFT: ESBCHR22