Radio

“Proces” na Radio Rojcu

Važno mjesto u aktivnostima udruge Proces zauzima istoimena emisija koja se od 2018. godine emitira na Radio Rojcu, community radiju koji djeluje u Društvenom centru Rojc. U više od stotinu emsija Procesovci su predstavili aktiviste i aktivistkinje iz zemlje i šire regije, umjetnice i umjetnike, glazbenice i glazbenike, stručnjake i stručnjakinje, znanstvenike i znanstvenice, razgovarali o temama važnima za LGBTIQ+ zajednicu i slušali izvanrednu glazbu.

Emisiju možete uživo slušati svake srijede od 17 do 18 sati, na 87,7 FM i na web stranici Radio Rojca.

Snimke prethodnih emisija možete pronaći na Mixcloudu Radio Rojca.

Radio Rojc jedini je partner BBC-a iz Hrvatske i regije unutar projekta “50:50 The Equality Project” koji za cilj ima poticanje rodne ravnopravnosti u medijima. Emisija “Proces” jedna je od prvih koja se uključila u taj projekt, te na taj način posebnu pažnju već od 2021. godine pridaje rodnoj ravnopravnosti u svom programu.

 

Scroll to Top

Podrži Proces

Kao organizacija civilnog društva u financiranju svojeg rada oslanjamo se isključivo na donacije – privatnih i pravnih osoba, javnih ustanova iz sredstava državnih i lokalnih proračuna. Donacije koristimo kako bi provodili naše programe i aktivnosti.
Uplate novčanih donacija možete izvršiti na naš žiro račun, a za sva pitanja možete se javiti na naš mail.

Podaci za uplatu

IBAN: HR3624020061101037747
Primatelj: Udruga Proces, Vukovarska ulica 38, Pula
Poziv na broj primatelja: OIB uplatitelja
Opis plaćanja: “Donacija od: naziv/ime i prezime, adresa”

Banka: Erste Bank, Jadranski trg 3A, Rijeka
SWIFT: ESBCHR22