Poziv za volontiranje na prvoj pulskoj Povorci ponosa

Pozivamo te da nam se pridružiš u stvaranju što veselije i osnažujuće prve Povorke ponosa u Puli 22.6.2024.! Prije same povorke, družit ćemo se i u Mjesecu ponosa koji će biti popraćen raznim programima. 

Upravo zato, bez obzira na prethodno volontersko i aktivističko iskustvo, orijentaciju i izražavanje, tražimo motivirane osobe spremne na timski rad i realizaciju ideja. Nekoliko je načina kojima možeš pridonijeti poput ukrašavanja, izrade transparenata, kreiranja sadržaja za društvene mreže, fotkanja/snimanja i/ili sudjelovanja u organizaciji događanja.

Ukoliko te zanimaju ljudska prava, LGBTIQ+ zajednica i kvir političko i/ili kulturno djelovanje, javi se! Ovo je prilika da upoznaš nove ljude, pomogneš zajednici, iskoristiš svoje vještine ili stekneš nove!

Ispunite obrazac koje se nalazi na linku, uskoro ćemo vam se javiti!

PONOSNO, BORBENO I SIGURNO!

Vaš ProcesScroll to Top

Podrži Proces

Kao organizacija civilnog društva u financiranju svojeg rada oslanjamo se isključivo na donacije – privatnih i pravnih osoba, javnih ustanova iz sredstava državnih i lokalnih proračuna. Donacije koristimo kako bi provodili naše programe i aktivnosti.
Uplate novčanih donacija možete izvršiti na naš žiro račun, a za sva pitanja možete se javiti na naš mail.

Podaci za uplatu

IBAN: HR3624020061101037747
Primatelj: Udruga Proces, Vukovarska ulica 38, Pula
Poziv na broj primatelja: OIB uplatitelja
Opis plaćanja: “Donacija od: naziv/ime i prezime, adresa”

Banka: Erste Bank, Jadranski trg 3A, Rijeka
SWIFT: ESBCHR22